Pressrelease Yallotrade lanserar system för reservdelsbeställningar, YalloSpareParts™

Hösten är en tid till förändring och förnyelse. Så även hos Yallotrade.

YalloSpareParts™ lanseras nu med Leaseplan som det första försäkringsbolaget att använda systemet. YalloSpareParts™ förenklar för bilverkstäder att beställa, och därmed använda, begagnade reservdelar. Det skapar ett strategiskt viktigt instrument för att försäkringsbolaget skall nå bättre isättningsgrad av begagnade reservdelar vilket genererar både monetära och miljömässiga besparingar.

Via YalloSpareParts™ får verkstaden per automatik en färdig offert på begagnade reservdelar som, vid beställning, levereras ”Just in Time” till reparationstillfället. Allt utan att verkstaden lägger någon tid på att söka delar.

YalloSpareParts™ ger försäkringsbolagen ett instrument för att mäta och följa upp sin begagnade reservdelsisättning i realtid, samt för att visa att man aktivt jobbar med en miljöpositiv påverkan i sina skadereparationer.

För ytterligare frågor kontakta:
Torsten Östervall VD, Yallotrade, 08-410 431 08 torsten.ostervall@yallotrade.com