Yallotrade arbetar för att öppna upp marknaden och skapa lönsamhet för alla parter

– försäkringsbolag, verkstäder och demonterare. Alla som uppfyller branschens uppställda kvalitetskrav är välkomna att vara en del av systemet. För att kvalitetssäkra tjänsten jobbar vi bara med certifierade användare och genomför efterkontroller på alla gods.

Yallotrade AB har varit verksamt sedan 2006 och är marknadsledande inom systemlösningar för försäkringsbolagens inlösenprocesser.

I våra systemlösningar ingår ett antal tjänster som direkt minskar kostnader och administration för försäkringsbolag. Samtidigt ökar försäkringsbolagens intäkter och ett mervärde för försäkringstagaren skapas. Tjänsten gynnar också miljön genom minskade transporter, ökad återanvändning av befintliga delar och en ökad reparationsgrad.

Yallotrades lösning innebär, för verkstäder och demonterare, en ökad tillgång till inlösta fordon och möjlighet att ge offerter på reservdelar. Bilhandlare får tillgång till en marknadsföringskanal som vänder sig direkt till bilförare i behov av en ny bil.

I dagsläget är 10 försäkringsbolag, mer än 300 verkstäder, cirka 50 demonterare och ett antal bilhandlare över hela Sverige anslutna till tjänsten. Yallotrade är certifierade enligt ISO 9001:2015 och 14001:2015.

Ring oss så berättar vi mer!

Samarbetspartners

 Yallotrade samarbetar med Norléns Transport AB för att de verkstäder och demonterare som handlar bilar via Yallotrade enkelt ska kunna transportera hem de fordon de köper. Norléns Transport AB är ett av Sveriges ledande åkerier inom biltransportbranschen.
 Tillsammans med Bildelsbasen.se har Yallotrade skapat en reservdelsbeställning för våra anslutna demonterare och verkstäder. Bildelsbasen.se är Sveriges ledande sökmotor / databas för dig som letar efter delar till bil, lastbil, husvagn eller snöscooter. Här hittar du Nordens största utbud av bildelar.
 För att få handla reparationsobjekt hos Yallotrade måste man genomgå en certifiering. Denna certifiering är det LAG Testcenter som genomför. De utför dessutom samtliga efterkontroller på de reparationsobjekt som säljs till verkstäder för reparation. För att få sälja objektet vidare måste objektet först genomgå ett skadespecifikt test.
 Tillsammans med Falck erbjuder Yallotrade kunderna möjlighet till transport och uppställning av inlösta fordon. Falck har levererat produkter och tjänster till företag sedan 1906. Med över 100 års erfarenhet har Falck byggt upp en enorm kompetens som resulterar i marknadens bästa produkter och tjänster. Idag har Falck Assistance drygt en miljon nöjda kunder i Sverige.

Våra medarbetare

jonas

Jonas Elde

Sverigechef

Patrikljusad7069

Patrik Åkerlöf

Partneransvarig

+46 (0)8 410 434 05
linda

Linda Hed

Ekonomi

anna

Anna Billow

Kvalitetsansvarig

Paula7070

Paula Cerda Rojas

Backoffice

tomas

Tomas Gerhardsen

CTO

Martin7070

Martin Balke

Systemutvecklare

Peter7070

Peter Söderman

Systemutvecklare

tony17070

Tony Lagovardos

Testare

susanne

Susanne Olsson

Produktchef

torsten

Torsten Östervall

Verkställande Direktör

+46 (0)8 410 431 08

Kontakta Oss